ПрАТ "БІЛОВОДСЬКИЙ КХП"

Код за ЄДРПОУ: 00955851
Юридична адреса: 36014, Полтавська обл., місто Полтава, ПЛОЩА ПАВЛЕНКІВСЬКА, будинок 24
 
Дата розміщення: 27.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 22.03.2017
Кворум зборів** 99.97
Опис Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах :

1. Про обрання лiчильної комiсiї Товариства.
2. Про обрання голови та секретаря загальних зборiв акцiонерiв Товариства.
3. Про затвердження рiчного звiту Товариства за 2016 рiк.
4. Про розподiл прибутку i збиткiв Товариства за 2016 рiк.
5. Звiт наглядової ради Товариства за 2016 рiк та прийняття рiшення за наслiдками його розгляду.
6. Звiт правлiння Товариства за 2016 рiк та прийняття рiшення за наслiдками його розгляду.
7. Звiт ревiзiйної комiсiї Товариства за 2016 рiк та прийняття рiшення за наслiдками його розгляду.
8. Про змiну типу Товариства.
9. Про змiну найменування Товариства.
10. Про внесення змiн до Статуту Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї.
11. Про внесення змiн до Положення про загальнi збори акцiонерiв Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї.
12. Про внесення змiн до Положення про наглядову раду Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї.
13. Про внесення змiн до Положення про ревiзiйну комiсiю Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї.
14. Про внесення змiн до Положення про правлiння Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї.
15. Про припинення повноважень голови та членiв наглядової ради Товариства.
16. Про обрання членiв наглядової ради Товариства.
17. Затвердження цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами наглядової ради, встановлення розмiру їх винагороди, а також обрання особи, що уповноважується на пiдписання вищезазначених договорiв з членами наглядової ради Товариства.
18. Про припинення повноважень голови та членiв ревiзiйної комiсiї Товариства.
19. Про обрання членiв ревiзiйної комiсiї Товариства.
20. Затвердження цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з членами ревiзiйної комiсiї, встановлення розмiру їх винагороди, а також обрання особи, що уповноважується на пiдписання вищезазначених договорiв з членами ревiзiйної комiсiї Товариства.
21. Про надання згоди на вчинення Товариством з АТ «Райффайзен Банк Аваль» правочинiв, щодо яких є заiнтересованiсть, та затвердження проектiв цих правочинiв.
22. Прийняття рiшення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинiв Товариства.

Пропозицiї до перелiку питань порядку денного вiд акцiонерiв протягом термiну, встановленого законодавством, не надходили.

Результати розгляду питань порядку денного (загальнi збори вирiшили):
1. Обрати лiчильну комiсiю на рiчних Загальних зборах акцiонерiв Товариства у складi 3 (трьох) осiб, Бережну Ольгу Миколаївну - головою лiчильної комiсiї, Ясичеву Тетяну Володимирiвну, Iщенко Ольгу Федорiвну - членами лiчильної комiсiї.
2. Обрати Бiлик Валентину Давидiвну - головою рiчних Загальних зборiв акцiонерiв Товариства, Назаренко Галину Iванiвну - секретарем рiчних Загальних зборiв акцiонерiв Товариства.
3. Затвердити рiчний звiт Товариства за 2016 рiк.
4. Отриманий Товариством за результатами фiнансово-господарської дiяльностi в 2016 роцi прибуток у розмiрi 80767 тис. гривень, направити на розвиток Товариства. Дивiденди не нараховувати та не виплачувати.
5. Затвердити звiт Наглядової ради Товариства за 2016 рiк.
6. Затвердити звiт Правлiння Товариства за 2016 рiк.
7. Затвердити звiт Ревiзiйної комiсiї Товариства за 2016 рiк.
8. Змiнити тип Публiчного акцiонерного товариства «Бiловодський комбiнат хлiбопродуктiв» з публiчного на приватне.
9. Змiнити найменування Публiчного акцiонерного товариства «Бiловодський комбiнат хлiбопродуктiв» на Приватне акцiонерне товариство «Бiловодський комбiнат хлiбопродуктiв».
10. Внести змiни до статуту Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї. Затвердити Статут Приватного акцiонерного товариства «Бiловодський комбiнат хлiбопродуктiв» в новiй редакцiї. Уповноважити голову правлiння Товариства – Загурського Олександра Вiталiйовича на пiдписання нової редакцiї статуту та здiйснити всi юридичнi та фактичнi дiї по реєстрацiї нової редакцiї Статуту Приватного акцiонерного товариства «Бiловодський комбiнат хлiбопродуктiв» в органах державної реєстрацiї у вiдповiдностi до вимог чинного законодавства з правом передачi повноважень третiм особам на пiдставi довiреностi.
11. Внести змiни до Положення про загальнi збори акцiонерiв Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї. Затвердити Положення про загальнi збори акцiонерiв Приватного акцiонерного товариства «Бiловодський комбiнат хлiбопродуктiв» в новiй редакцiї. Уповноважити голову правлiння Товариства – Загурського Олександра Вiталiйовича на пiдписання нової редакцiї цього Положення.
12. Внести змiни до Положення про наглядову раду Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї. Затвердити Положення про наглядову раду Приватного акцiонерного товариства «Бiловодський комбiнат хлiбопродуктiв» в новiй редакцiї. Уповноважити голову правлiння Товариства – Загурського Олександра Вiталiйовича на пiдписання нової редакцiї цього Положення.
13. Внести змiни до Положення про ревiзiйну комiсiю Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї. Затвердити Положення про ревiзiйну комiсiю Приватного акцiонерного товариства «Бiловодський комбiнат хлiбопродуктiв» в новiй редакцiї. Уповноважити голову правлiння Товариства – Загурського Олександра Вiталiйовича на пiдписання нової редакцiї цього Положення.
14. Внести змiни до Положення про правлiння Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї. Затвердити Положення про правлiння Приватного акцiонерного товариства «Бiловодський комбiнат хлiбопродуктiв» в новiй редакцiї. Уповноважити голову правлiння Товариства – Загурського Олександра Вiталiйовича на пiдписання нової редакцiї цього Положення.
15. Припинити повноваження голови наглядової ради Товариства – Костенка Олександра Михайловича, членiв наглядової ради Товариства: Томсона Пiтера Мiтчела, Скакун Людмили Iванiвни, Сороки Юрiя Миколайовича, Овсепяна Рудiка Геворковича, 22.03.2017 року.
16. Обрати членами наглядової ради Товариства - Костенка Олександра Михайловича, Томсона Пiтера Мiтчела та Скакун Людмилу Iванiвну на строк, передбачений статутом Товариства, а саме на 3 роки.
17. Затвердити цивiльно-правовi договори з членами наглядової ради Товариства. Встановити, що зазначенi цивiльно-правовi договори є безоплатними. Уповноважити голову правлiння Товариства – Загурського Олександра Вiталiйовича пiдписати з обраними членами наглядової ради затвердженi цивiльно-правовi договори.
18. Припинити повноваження голови ревiзiйної комiсiї Товариства - Вiктор Олени Володимирiвни, членiв ревiзiйної комiсiї Товариства: Хижого Василя Володимировича, Руднiченко Тетяни Вiкторiвни, 22.03.2017 рок.
19. Обрати членами ревiзiйної комiсiї Товариства Вiктор Олену Володимирiвну, Хижого Василя Володимировича, та Руднiченко Тетяну Вiкторiвну на строк, передбачений статутом Товариства, а саме на 3 роки.
20. Затвердити цивiльно-правовi договори з членами ревiзiйної комiсiї Товариства. Встановити, що зазначенi цивiльно-правовi договори є безоплатними. Уповноважити голову правлiння Товариства – Загурського Олександра Вiталiйовича пiдписати з обраними членами ревiзiйної комiсiї затвердженi цивiльно-правовi договори.
21. Надати згоду на вчинення правочинiв з АТ «Райффайзен Банк Аваль», щодо вчинення яких з боку Товариства (акцiонера Товариства, афiлiйованих осiб акцiонера та Голови Наглядової ради Товариства Костенка О. М.) є заiнтересованiсть, а саме надати згоду на:
- Поширення майнової поруки Товариства перед АТ «Райффайзен Банк Аваль» за зобов’язаннями Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю «Українськi Аграрнi Iнвестицiї» за Генеральним договором на здiйснення кредитних операцiй №010/56-4/656 вiд 17.04.2012 р. iз загальним лiмiтом в сумi 30 000 000,00 (тридцять мiльйонiв) доларiв США (надалi - ГКУ) у зв’язку зi збiльшенням строку дiї ГКУ до 31 березня 2022 року, шляхом внесення змiн до iпотечного договору вiд 28.04.2012 року, посвiдченого приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Пiдгаєвським А.I., та зареєстрованого в реєстрi за № 1357 (надалi – Договiр iпотеки) та договору застави основних засобiв №1175 вiд 31.03.2014 року, посвiдченого приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Пiдгаєвським А.I., та зареєстрованого в реєстрi за №261 (надалi – Договiр застави), укладеними мiж Товариством та АТ «Райффайзен Банк Аваль» щодо зазначення збiльшеного строку дiї основного зобов’язання (ГКУ) – 31 березня 2022 р.;
- Внесення змiн до Договору iпотеки щодо вiдображення опису та нових правовстановлюючих документiв на переданий за Договором iпотеки об’єкт нерухомого майна, який розташований за адресою: 42070, Сумська обл., Роменський р-н., с. Бобрик, вул. Бiловодська, 28А, реєстрацiйний номер об’єкту 6020259241, у зв’язку з проведеною реконструкцiєю такого об’єкту нерухомого майна;
- Укладення перелiчених в цьому пунктi рiшень, додаткових угод до Договору iпотеки та Договору застави керiвником Товариства Загурським Олександром Вiталiйовичем з правом передоручення таких повноважень iншим особам.
Затвердити проект додаткових угод до Договору iпотеки та Договору застави, якi наведенi у Додатку №15 до даного протоколу.
22. Попередньо надати згоду на вчинення Товариством значних правочинiв (ринкова вартiсть майна, робiт або послуг, що є предметом таких правочинiв, перевищує 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi товариства) за умови попереднього погодження з Наглядовою радою, якi вчинятимуться Товариством у ходi його поточної господарської дiяльностi протягом 1 (одного) року з дня проведення цих Загальних зборiв акцiонерiв граничною сукупною вартiстю не бiльше 300 000 000,00 грн. (триста мiльйонiв гривень 00 копiйок), а саме:
- одержання Товариством кредитiв/позик (прийняття грошових зобов’язань), гарантiй, акредитивiв та/або одержання будь-яких iнших банкiвських продуктiв/послуг;
- передачi рухомого та нерухомого майна (майнових прав) Товариства в заставу/iпотеку та/або укладання iнших договорiв забезпечення виконання зобов’язань (в т.ч. договору поруки) Товариства та/або забезпечення зобов’язань будь-яких третiх осiб;
- експортно-iмпортних контрактiв на поставку продукцiї та обладнання, договорiв купiвлi-продажу майна (в тому числi нерухомого майна, обладнання) та продукцiї, надання послуг, оренди, лiзингу, договорiв пiдряду в т.ч. капiтального будiвництва, реконструкцiї.
Уповноважити Голову правлiння Товариства або особу, що виконує його обов’язки, протягом 1 (одного) року з дати проведення цих Загальних зборiв акцiонерiв здiйснювати всi необхiднi дiї щодо вчинення вiд iменi Товариства значних правочинiв.
Надати Наглядовiй радi Товариства повноваження без додаткового рiшення Загальних зборiв акцiонерiв:
- погоджувати умови значних правочинiв з усiма можливими змiнами та доповненнями, якi будуть укладатись Товариством протягом 1 (одного) року з дати проведення цих Загальних зборiв акцiонерiв;
- погоджувати/визначати перелiк рухомого та нерухомого майна (майнових прав) Товариства, яке пiдлягає вiдчуженню, передачi в заставу/iпотеку, придбанню, тощо;
- надавати згоду (погодження) на укладання Головою правлiння, попередньо схвалених в цьому пунктi Порядку денного Загальними зборами значних правочинiв з усiма змiнами та доповненнями до них

Проект порядку денного затверджено на засiданнi наглядової ради Товариства, пропозицiї до перелiку питань порядку денного вiд акцiонерiв не надходили.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.