ПрАТ "БІЛОВОДСЬКИЙ КХП"

Код за ЄДРПОУ: 00955851
Юридична адреса: 36014, Полтавська обл., місто Полтава, ПЛОЩА ПАВЛЕНКІВСЬКА, будинок 24
 
Дата розміщення: 27.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Голова правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Полтавець Володимир Iванович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1967
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 26
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ "Кононiвський елеватор", заступник директора по Семенiвськiй та Хорольськiй дiльницях; ПрАТ "Полтавське ХПП", заступник директора по Глобинськiй та Галещинськiй дiльницях (за сумiсництвом).
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 14.09.2017, до 30.06.2018
9) опис Обовязки та повноваження голови правлiння визначенi статутом товариства, положенням про правлiння, а також контрактом, що укладається з кожним членом виконавчого органу. Голова правлiння органiзовує роботу правлiння, скликає засiдання, забезпечує ведення протоколiв засiдань; має право без довiреностi здiйснювати дiї вiд iменi товариства, керувати поточними справами товариства, самостiйно вирiшує питання дiяльностi товариства; представляє товариство в усiх пiдприємствах, установах, органiзацiях, органах; пiдписує документи; вчиняє юридичнi дiї, за винятком тих, що вiднесенi статутом i чинним законодавством до компетенцiї iнших органiв управлiння; наймати та звiльняти працiвникiв товариства, вживати до них заохочення та накладати стягнення вiдповiдно до чинного законодавства; в межах своєї компетенцiї видавати накази; приймати рiшення про укладення правочинiв, розпоряджатись коштами та майном товариства в межах визначених статутом, внутрiшнiми положеннями, рiшеннями загальних зборiв та наглядової ради. Голова правлiння органiзовує та несе вiдповiдальнiсть за ведення бухгалтерського облiку та звiтностi товариства, здiйснює iншi функцiї, якi необхiднi для забезпечення нормальної роботи товариства, згiдно з чинним законодавством. Iнформацiя щодо розмiру виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданої посадовим особам емiтента - приватного акцiонерного товариства, не вказується. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Загальний стаж роботи - 26 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п’яти рокiв - заступник директора по Семенiвськiй та Хорольськiй дiльницях ТОВ "Кононiвський елеватор", заступник директора по Глобинськiй та Галещинськiй дiльницях ПрАТ "Полтавське ХПП" (за сумiсництвом). Обiймає посади на iнших пiдприємствах - ТОВ "Кононiвський елеватор", заступник директора по Бiловодськiй дiльницi; ПрАТ "Полтавське ХПП", заступник директора по Глобинськiй та Галещинськiй дiльницях (за сумiсництвом). Протягом звiтного року в персональному складi посадових осiб вiдбулися змiни: вiдповiдно до протоколу засiдання наглядової ради товариства вiд 11.09.2017, прийнято рiшення звiльнити Загурського Олександра Вiталiйовича, 13.09.2017, з посади голови правлiння товариства, та призначити головою правлiння Полтавця Володимира Iвановича, з 14.09.2017. Пiсля звiтної дати в в персональному складi посадових осiб вiдбулися змiни: згiдно з рiшенням наглядової ради товариства вiд 24.04.2018 року (протокол №б/н вiд 24.04.2018 року) в зв’язку з достроковим припиненням повноважень усього складу правлiння, змiною органiзацiйної структури та створенням одноосiбного виконавчого органу товариства, припинено повноваження Полтавця Володимира Iвановича, голови правлiння товариства, та обрано Полтавця Володимира Iвановича директором товариства на строк до 30.06.2019.


1) посада* Заступник голови правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Роменський Сергiй Сергiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1990
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 5
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Приватне акцiонерне товариство «Бiловодський комбiнат хлiбопродуктiв», головний механiк.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.11.2017, до 31.05.2019
9) опис Повноваження та обов'язки заступника голови правлiння визначаються статутом товариства, положенням про правлiння, а також контрактом, що укладається з кожним членом виконавчого органу. Має право отримувати повну, достовiрну та своєчасну iнформацiю про товариство, необхiдну для виконання своїх функцiй; вирiшувати питання поточної дiяльностi; вносити пропозицiї, брати участь в обговореннi та голосувати з питань порядку денного на засiданнi правлiння товариства; надавати у письмовiй формi зауваження; вимагати проведення засiдання правлiння та вносити питання до порядку денного засiдання; отримувати винагороду за виконання функцiй члена правлiння, розмiр якої встановлюється наглядовою радою товариства. Зобов'язаний дiяти в iнтересах товариства; виконувати рiшення загальних зборiв акцiонерiв та наглядової ради товариства; дотримуватись встановлених в товариствi правил, повязаних з режимом обiгу безпеки та збереження iнформацiї; не розголошувати конфiденцiйну та iнсайдерську iнформацiю; на звернення акцiонерiв надавати iнформацiю передбачену законодавством. Iнформацiя щодо розмiру виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданої посадовим особам емiтента - приватного акцiонерного товариства, не вказується. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Загальний стаж роботи - 5 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п’яти рокiв - Приватне акцiонерне товариство «Бiловодський комбiнат хлiбопродуктiв», головний механiк.. Обiймає посади на iнших пiдприємствах - ТОВ «Кононiвський елеватор», iнженер з автоматизацiї виробничих процесiв. Протягом звiтного року в персональному складi посадових осiб вiдбулися змiни: вiдповiдно до протоколу засiдання наглядової ради товариства вiд 09.11.2017, прийнято рiшення припинити повноваження заступника голови правлiння Щербакова Станiслава Євгенiйовича, 09.11.2017, та обрати на посаду заступника голови правлiння Роменського Сергiя Сергiйовича, з 10.11.2017.


1) посада* Член правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Назаренко Оксана Вiкторiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1974
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 24
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ "Кононiвський елеватор", провiдний бухгалтер, ПрАТ "Бiловодський КХП", заступник головного бухгалтера, головний бухгалтер (за сумiсництвом).
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.11.2017, до 31.05.2019
9) опис Повноваження та обов'язки члена правлiння визначаються статутом товариства, положенням про правлiння, а також контрактом, що укладається з кожним членом виконавчого органу. Має право отримувати повну, достовiрну та своєчасну iнформацiю про товариство, необхiдну для виконання своїх функцiй; вирiшувати питання поточної дiяльностi; вносити пропозицiї, брати участь в обговореннi та голосувати з питань порядку денного на засiданнi правлiння товариства; надавати у письмовiй формi зауваження; вимагати проведення засiдання правлiння та вносити питання до порядку денного засiдання; отримувати винагороду за виконання функцiй члена правлiння, розмiр якої встановлюється наглядовою радою товариства. Зобов'язаний дiяти в iнтересах товариства; виконувати рiшення загальних зборiв акцiонерiв та наглядової ради товариства; дотримуватись встановлених в товариствi правил, повязаних з режимом обiгу безпеки та збереження iнформацiї; не розголошувати конфiденцiйну та iнсайдерську iнформацiю; на звернення акцiонерiв надавати iнформацiю передбачену законодавством. Iнформацiя щодо розмiру виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданої посадовим особам емiтента - приватного акцiонерного товариства, не вказується. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Загальний стаж роботи - 24 роки. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п’яти рокiв - провiдний бухгалтер ТОВ "Кононiвський елеватор", ПрАТ "Бiловодський КХП", заступник головного бухгалтера, головний бухгалтер (за сумiсництвом). Обiймає посади на iнших пiдприємствах- бухгалтер ТОВ "Кононiвський елеватор". Протягом звiтного року в персональному складi посадових осiб вiдбулися змiни: вiдповiдно до протоколу засiдання наглядової ради товариства вiд 09.11.2017, припинено повноваження члена правлiння Бережної Ольги Миколаївни, та обрано членом правлiння Назаренко Оксану Вiкторiвну, з 10.11.2017.


1) посада* Голова наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Анкуца Василь Васильович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1961
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 35
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ "Кернел-Трейд", юрисконсульт
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.10.2017, по 19.06.2018
9) опис Повноваження членiв наглядової ради визначаються статутом товариства, положенням про наглядову раду акцiонерного товариства, а також цивiльно-правовим чи трудовим договором (контрактом), що укладається з членом наглядової ради. Голова наглядової ради обирається на засiданнi наглядової Ради. Голова наглядової ради органiзовує роботу наглядової ради, до компетенцiї якої належить: розгляд та погодження основних напрямiв дiяльностi товариства, ухвалення стратегiї товариства, затвердження рiчного бюджету, бiзнес-планiв та здiйснення контролю за їх реалiзацiєю; затвердження внутрiшнiх положень товариства; забезпечення функцiонування належної системи внутрiшнього та зовнiшнього контролю за фiнансово-господарської дiяльнiстю товариства, виявлення недолiкiв системи контролю, розробка пропозицiй та рекомендацiй, щодо її вдосконалення; органiзацiя проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi товариства; вирiшення iнших питань у порядку визначеному чинним законодавством, статутом товариства та положенням про наглядову раду. Iнформацiя щодо розмiру виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданої посадовим особам емiтента - приватного акцiонерного товариства, не вказується. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Загальний стаж роботи - 35 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п’яти рокiв - юрисконсульт ТОВ "Кернел-Трейд", член наглядової ради емiтента. Обiймає посади на iнших пiдприємствах (посада, найменування, мiсцезнаходження) - ТОВ "Кернел-Трейд", юрисконсульт. Протягом звiтного року в персональному складi посадових осiб вiдбулися змiни: 27.10.2017 припинено повноваження голови наглядової ради Костенка Олександра Михайловича, в зв’язку з замiною представника акцiонера в наглядовiй радi, та обрано з 27.10.2017 головою наглядової ради емiтента Анкуцу Василя Васильовича.


1) посада* Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Спiцин Станiслав Русланович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1989
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 6
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПрАТ "ПОЕЗ - КЕРНЕЛ ГРУП", економiст; ТОВ "Чорткiвський цукровий завод", начальник планово-економiчного вiддiлу; ТОВ "Бандурський олiйноекстракцiйний завод", економiст; ТОВ "Кернел-Трейд", економiст
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.10.2017, 18.10.2018
9) опис Повноваження членiв наглядової ради визначаються статутом товариства, положенням про наглядову раду акцiонерного товариства, а також цивiльно-правовим чи трудовим договором (контрактом), що укладається з членом наглядової ради. Члени наглядової ради мають право брати участь у засiданнях виконавчого органу товариства з правом дорадчого голосу; отримувати повну та достовiрну iнформацiю про товариство, необхiдну для виконання своїх функцiй; вимагати скликання позачергового засiдання наглядової ради товариства; надавати у письмовiй формi зауваження на рiшення наглядової ради товариства; призначати особу, яка тимчасово здiйснюватиме повноваження голови правлiння. Члени наглядової ради зобовязанi дiяти в iнтересах товариства, виконувати рiшення, прийнятi загальними зборами акцiонерiв та наглядовою радою товариства; дотримуватися встановлених правил збереження iнформацiї з обмеженим доступом. Iнформацiя щодо розмiру виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданої посадовим особам емiтента - приватного акцiонерного товариства, не вказується. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Загальний стаж роботи - 6 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п’яти рокiв - ПрАТ "ПОЕЗ - КЕРНЕЛ ГРУП", економiст; ТОВ "Чорткiвський цукровий завод", начальник планово-економiчного вiддiлу; ТОВ "Бандурський олiйноекстракцiйний завод", економiст; ТОВ "Кернел-Трейд", економiст. Обiймає посади на iнших пiдприємствах - Фiнансовий контролер ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «ПРИДНIПРОВСЬКИЙ ОЛIЙНОЕКСТРАКЦIЙНИЙ ЗАВОД», Фiнансовий контролер Публiчне акцiонерне товариство «Кiровоградолiя». Протягом звiтного року в персональному складi посадових осiб вiдбулися змiни: 27.10.2017 набуто повноважень члена наглядової ради Спiциним Станiславом Руслановичем, що є представником акцiонера, в зв’язку з замiною представника акцiонера в наглядовiй радi, - Скакун Людмили Iванiвни.


1) посада* Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Демчук Євгенiй Юрiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1989
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 7
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПрАТ "Полтавське ХПП", заступник головного iнженера, головний iнженер; ТОВ "Кернел-Трейд", iнженер-механiк.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.10.2017, 18.10.2018
9) опис Повноваження членiв наглядової ради визначаються статутом товариства, положенням про наглядову раду акцiонерного товариства, а також цивiльно-правовим чи трудовим договором (контрактом), що укладається з членом наглядової ради. Члени наглядової ради мають право брати участь у засiданнях виконавчого органу товариства з правом дорадчого голосу; отримувати повну та достовiрну iнформацiю про товариство, необхiдну для виконання своїх функцiй; вимагати скликання позачергового засiдання наглядової ради товариства; надавати у письмовiй формi зауваження на рiшення наглядової ради товариства; призначати особу, яка тимчасово здiйснюватиме повноваження голови правлiння. Члени наглядової ради зобовязанi дiяти в iнтересах товариства, виконувати рiшення, прийнятi загальними зборами акцiонерiв та наглядовою радою товариства; дотримуватися встановлених правил збереження iнформацiї з обмеженим доступом. Iнформацiя щодо розмiру виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданої посадовим особам емiтента - приватного акцiонерного товариства, не вказується. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Загальний стаж роботи - 7 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п’яти рокiв - ПрАТ "Полтавське ХПП", заступник головного iнженера, головний iнженер; ТОВ "Кернел-Трейд", iнженер-механiк, головний iнженер елеваторiв вiддiлу технiчного забезпечення та ремонтiв. Обiймає посади на iнших пiдприємствах - головний iнженер елеваторiв вiддiлу технiчного забезпечення та ремонтiв ТОВ "Кернел-Трейд. Протягом звiтного року в персональному складi посадових осiб вiдбулися змiни: 27.10.2017 набуто повноважень члена наглядової ради Спiциним Станiславом Руслановичем, що є представником акцiонера, в зв’язку з замiною представника акцiонера в наглядовiй радi.


1) посада* Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Назаренко Оксана Вiкторiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1974
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 24
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ "Кононiвський елеватор", провiдний бухгалтер, ПрАТ "Бiловодський КХП", заступник головного бухгалтера, головний бухгалтер (за сумiсництвом).
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 03.11.2017, необмежений
9) опис Повноваження та обов’язки головного бухгалтера товариства визначаються посадовою iнструкцiєю. Головний бухгалтер здiйснює керiвництво колективом бухгалтерiї товариства, веде облiк результатiв господарсько-фiнансової дiяльностi товариства згiдно з установленими правилами; здiйснює правильне нарахування i своєчасне перерахування податкiв i платежiв до бюджету, внескiв на соцiальне страхування, коштiв на фiнансування капiтальних вкладень; перевiряє органiзацiю бухгалтерського облiку i звiтностi у пiдроздiлах та на дочiрнiх пiдприємствах; складає вiрогiднi бухгалтерськi звiти i баланси, iншу бухгалтерську звiтнiсть на основi первинних документiв i бухгалтерських записiв, надає її на розгляд головi правлiння у визначений ним термiн, а пiсля розгляду i пiдписання - також загальним зборам товариства i iншим вiдповiдним органам в установлений термiн. У своїй дiяльностi керується законодавством, iншими нормативними документами, що поширюють свою дiю на товариство. Iнформацiя щодо розмiру виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданої посадовим особам емiтента - приватного акцiонерного товариства, не вказується. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Загальний стаж роботи - 24 роки. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п’яти рокiв - ТОВ "Кононiвський елеватор", провiдний бухгалтер, ПрАТ "Бiловодський КХП", заступник головного бухгалтера, головний бухгалтер (за сумiсництвом). Обiймає посади на iнших пiдприємствах - ТОВ "Кононiвський елеватор", провiдний бухгалтер. Протягом звiтного року в персональному складi посадових осiб вiдбулися змiни: На пiдставi наказу голови правлiння №406-К/ТР вiд 02.11.2017 02.11.2017 року звiльнено з посади головного бухгалтера Москаленко Аллу Леонтiївну, з 03.11.2017 призначено на посаду головного бухгалтера (за сумiсництвом) Назаренко Оксану Вiкторiвну.


1) посада* Голова ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Вiктор Олена Володимирiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1978
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 16
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ "Українськi аграрнi iнвестицiї", заступник директора з фiнансiв
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 22.03.2017, 3 роки
9) опис Повноваження та обов’язки визначенi положенням про ревiзiйну комiсiю, статутом товариства. Голова ревiзiйної комiсiї органiзовує роботу ревiзiйної комiсiї, скликає засiдання ревiзiйної комiсiї, доповiдає про результати проведених ревiзiйною комiсiєю перевiрок загальним зборам акцiонерiв та наглядовiй радi товариства. Iнформацiя щодо розмiру виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданої посадовим особам емiтента - приватного акцiонерного товариства, не вказується. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Загальний стаж роботи - 16 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п’яти рокiв - ТОВ "Українськi аграрнi iнвестицiї", заступник директора з фiнансiв. Обiймає посади на iнших пiдприємствах - ТОВ "Українськi аграрнi iнвестицiї", заступник директора з фiнансiв. Протягом звiтного року в персональному складi посадових осiб вiдбулися змiни: 22.03.2017 на пiдставi рiшення рiчних загальних зборiв акцiонерiв товариства Вiктор Олену Володимирiвну обрано до складу ревiзiйної комiсiї на новий термiн 3 роки; на пiдставi рiшення ревiзiйної комiсiї емiтента вiд 22.03.2017 року (протокол №1) Вiктор Олену Володимирiвну обрано головою ревiзiйної комiсiї.


1) посада* Член ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Хижий Василь Володимирович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1986
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 10
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ "Українськi аграрнi iнвестицiї", начальник фiнансового вiддiлу
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 22.03.2017, 3 роки
9) опис Права i обовязки члена ревiзiйної комiсiї визначенi статутом товариства, положенням про ревiзiйну комiсiю товариства, а також договором, що укладається кожним членом ревiзiйної комiсiї. Iнформацiя щодо розмiру виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданої посадовим особам емiтента - приватного акцiонерного товариства, не вказується. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Загальний стаж роботи - 10 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п’яти рокiв - ТОВ "Українськi аграрнi iнвестицiї", начальник фiнансового вiддiлу. Обiймає посади на iнших пiдприємствах (посада, найменування, мiсцезнаходження) - ТОВ "Українськi аграрнi iнвестицiї", начальник фiнансового вiддiлу. Протягом звiтного року в персональному складi посадових осiб вiдбулися змiни: 22.03.2017 на пiдставi рiшення рiчних загальних зборiв акцiонерiв товариства Хижого Василя Володимировича обрано до складу ревiзiйної комiсiї на новий термiн 3 роки.


1) посада* Член ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Руднiченко Тетяна Вiкторiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1966
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 29
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ "Українськi аграрнi iнвестицiї", головний бухгалтер
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 22.03.2017, 3 роки
9) опис Права i обовязки члена ревiзiйної комiсiї визначенi статутом товариства, положенням про ревiзiйну комiсiю товариства, а також договором, що укладається кожним членом ревiзiйної комiсiї. Iнформацiя щодо розмiру виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданої посадовим особам емiтента - приватного акцiонерного товариства, не вказується. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Загальний стаж роботи - 29 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п’яти рокiв - ТОВ "Українськi аграрнi iнвестицiї", головний бухгалтер. Обiймає посади на iнших пiдприємствах (посада, найменування, мiсцезнаходження) - ТОВ "Українськi аграрнi iнвестицiї", головний бухгалтер. Протягом звiтного року в персональному складi посадових осiб вiдбулися змiни: 22.03.2017 на пiдставi рiшення рiчних загальних зборiв акцiонерiв товариства Руднiченко Тетяну Вiкторiвну обрано до складу ревiзiйної комiсiї на новий термiн 3 роки.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридично Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Голова правлiнняПолтавець Володимир Iванович д/н000000
Член правлiнняРоменський Сергiй Сергiйовичд/н000000
Член правлiння, головний бухгалтерНазаренко Оксана Вiкторiвнад/н000000
Голова наглядової радиГолова наглядової радид/н000000
Член наглядової радиСпiцин Станiслав Руслановичд/н000000
Член наглядової радиДемчук Євгенiй Юрiйовичд/н000000
Голова ревiзiйної комiсiїВiктор Олена Володимирiвнад/н000000
Член ревiзiйної комiсiїХижий Василь Володимировичд/н000000
Член ревiзiйної комiсiїРуднiченко Тетяна Вiкторiвнад/н000000
Усього 0 0 0 0 0 0