ПрАТ "БІЛОВОДСЬКИЙ КХП"

Код за ЄДРПОУ: 00955851
Юридична адреса: 36014, Полтавська обл., місто Полтава, ПЛОЩА ПАВЛЕНКІВСЬКА, будинок 24
 
Дата розміщення: 13.11.2015

Річний звіт за 2014 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 05.03.2014
Кворум зборів** 91.27
Опис Питання порядку денного:
1.Обрання лiчильної комiсiї. Прийняття рiшень з питань порядку проведення Загальних зборiв.
2.Розгляд звiту та висновкiв Ревiзiйної комiсiї Товариства за 2013 рiк та прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та висновкiв Ревiзiйної комiсiї.
3.Розгляд звiту Наглядової ради Товариства за 2013 рiк та прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради.
4.Розгляд звiту Правлiння Товариства за 2013 рiк та прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Правлiння.
5.Затвердження рiчного звiту (фiнансової звiтностi) Товариства за 2013 рiк.
6.Прийняття рiшення про розподiл прибутку (збиткiв)Товариства за пiдсумками роботи за 2013 рiк.
7.Вiдкликання та обрання членiв Наглядової ради.
8.Вiдкликання та обрання Ревiзiйної комiсiї.
9.Прийняття рiшення про надання майнового поручительства та передачу в заставу майна товариства, надання повноважень на укладання таких угод.
10.Прийняття рiшення про вчинення значних правочинiв та попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть бути вчиненi Товариством протягом одного року з моменту прийняття рiшення, вартiстю бiльше нiж 25 вiдсоткiв вартостi його активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi.
Результати розгляду питань порядку денного. ПОСТАНОВИЛИ:
1.Обрати лiчильну комiсiю в складi:
Бережна Ольга Миколаївна – голова лiчильної комiсiї;
Ясичева Тетяна Володимирiвна - секретар комiсiї;
Iщенко Ольга Федорiвна - член комiсiї:
- затвердити порядок денний Загальних Зборiв та Регламент Загальних Зборiв.
2.Затвердити звiт та висновки ревiзiйної комiсiї товариства за 2013 рiк.
3.Затвердити звiт Наглядової ради товариства за 2013 рiк.
4.Затвердити звiт правлiння Товариства за 2013 рiк.
5.Затвердження рiчного звiту (фiнансової звiтностi) Товариства за 2013 рiк.
6.Затвердити розподiл прибутку (збиткiв) Товариства за пiдсумками роботи за 2013 рiк.
7.Вiдкликати наступних членiв Наглядової ради:
1. Костенка Олександра Михайловича;
2. Томсона Пiтера Мiтчелла;
3. Скакун Людмилу Iванiвну.
Обрати членами Наглядової ради Товариства:
1. Костенка Олександра Михайловича;
2. Томсона Пiтера Мiтчелла;
3. Скакун Людмилу Iванiвну.
Затвердити умови цивiльно-правових договорiв з головою та членами Наглядової ради та доручити Головi Правлiння пiдписати цивiльно-правовi договори з головою та членами Наглядової ради.
8.Вiдкликати наступних членiв Ревiзiйної комiсiї:
1. Вiктор Олену Володимирiвну;
2. Хижого Василя Володимировича;
3. Новiка Вiктора Вiкторовича;
Обрати наступних членiв Ревiзiйної комiсiї:
1. Вiктор Олену Володимирiвну;
2. Хижого Василя Володимировича;
3. Руднiченко Тетяну Вiкторiвну
Затвердити умови цивiльно-правових договорiв з головою та членами Ревiзiйної комiсiї та доручити Головi Правлiння пiдписати цивiльно-правовi договори з головою та членами Ревiзiйної комiсiї.
9.Прийняти рiшення:
- надати майнове поручительство перед публiчним акцiонерним товариством «Райффайзен Банк Аваль» для збiльшення ТОВ «Українськi Аграрнi Iнвестицiї» загального лiмiту за Генеральним договором на здiйснення кредитних операцiй № 010/56-4/656 вiд 17.04.2012 р. до 30 000 000 (тридцяти мiльйонiв) доларiв США зi збiльшенням строку дiї до 31.03.2016р. шляхом передачi в заставу :
- власного нерухомого майна, згiдно Додатку № 19 до Протоколу, на загальну ринкову вартiсть 26066919,60 (двадцять шiсть мiльйонiв шiстдесят шiсть тисяч дев’ятсот дев’ятнадцять гривень 60 копiйок) грн, а саме комплексiв адмiнiстративних та виробничих примiщень за адресами Сумська область, Роменський район, с. Бiловод вул. Бiловодська, 2; Сумська область, Роменський район, с. Бобрик вул. Бiловодська, 28А; Сумська область, Роменський район, с. Андрiяшiвка вул. Київська (Горького), 218, що знаходяться в iпотецi АТ «Райффайзен Банк Аваль» згiдно договору iпотеки № б/н вiд «28» квiтня 2012 року з поширенням його на новi умови кредитування по Генеральному договору на здiйснення кредитних операцiй № 010/56-4/656 вiд 17.04.12 р., а саме на збiльшений лiмiт до 30 000 000,00 (тридцяти мiльйонiв) доларiв США та подовжений строк до 31.03.16 р., з проведенням реконструкцiї об’єктiв нерухомостi;
- в зв’язку з тим, що вказанi об’єкти нерухомостi, а саме комплекси адмiнiстративних та виробничих примiщень за адресами Сумська область, Роменський район, с. Бiловод вул. Бiловодська, 2; Сумська область, Роменський район, с. Бобрик вул. Бiловодська, 28А; Сумська область, Роменський район, с. Андрiяшiвка вул. Київська (Горького), 218, знаходяться в iпотецi, звернутися до Публiчного акцiонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль» за дозволом на проведення реконструкцiї,
- укласти усi необхiднi додатковi угоди до дiючих договорiв, що є передумовою проведення реконструкцiї, а також додатковi угоди до договорiв iпотеки по факту проведення реконструкцiї.
- власного рухомого майна, обладнання i транспортних засобiв, згiдно Додатку № 18 до Протоколу, на загальну ринкову вартiсть 8 688 949,20 (вiсiм мiльйонiв шiстсот вiсiмдесят вiсiм тисяч дев’ятсот сорок дев’ять гривень 80 копiйок) грн., як забезпечення зобов’язань ТОВ «Українськi Аграрнi Iнвестицiї» по Генеральному договору на здiйснення кредитних операцiй №010/56-4/656 вiд 17.04.12 р. з лiмiтом до 30 000 000,00 (тридцяти мiльйонiв) доларiв США та строком дiї до 31.03.16 р.
- надати повноваження на укладання угод, пов’язаних з передачею в заставу майна товариства, а саме договору застави обладнання, змiн до договору iпотеки, що є передумовою проведення реконструкцiї, а також додатковi угоди до договорiв iпотеки по факту проведення реконструкцiї, а також iнших документiв, пов'язаних з передачею вище зазначеного майна в заставу, головi правлiння Загурському Олександру Вiталiйовичу з самостiйним визначенням всiх умов цих договорiв, угод, документiв. Правочини, що будуть укладенi Головою Правлiння з АТ «Райффайзен Банк Аваль» щодо реконструйованих об’єктiв, вважати попередньо схваленими.
10.Попередньо схвалити вчинення Товариством в перiод з «05» березня 2014 року по «04» березня 2015 року (включно) значних правочинiв якi можуть бути вчиненi Товариством вартiстю бiльше нiж 25 вiдсоткiв вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi:
- одержання Товариством кредитiв/позик (прийняття грошових зобов’язань), гарантiй, акредитивiв та/або одержання будь-яких iнших банкiвських продуктiв/послуг;
- передача рухомого та нерухомого майна (майнових прав) Товариства в заставу/iпотеку та/або укладання iнших договорiв забезпечення виконання зобов’язань (в т.ч. договору поруки) Товариства та/або забезпечення зобов’язань будь-яких третiх осiб;
- договорiв купiвлi-продажу майна (в тому числi нерухомого майна) та продукцiї, вiдступлення права вимоги та/або переведення боргу, надання послуг, оренди та лiзингу;
Надати Наглядовiй радi Товариства повноваження без отримання додаткового рiшення Загальних зборiв акцiонерiв:
- погоджувати умови попередньо схвалених Загальними зборами акцiонерiв значних правочинiв з усiма можливими змiнами та доповненнями, якi будуть укладатись Товариством в перiод з «05» березня 2014 року по «04» березня 2015 року (включно);
- погоджувати/визначати перелiк рухомого та нерухомого майна (майнових прав) Товариства, яке пiдлягає вiдчуженню, передачi в заставу/iпотеку, придбанню, тощо;
- надавати згоду (уповноважувати з правом передоручення) на укладання (пiдписання) Головою правлiння, посадовими особами органiв управлiння Товариства попередньо схвалених в цьому пунктi Порядку денного Загальними зборами значних правочинiв з усiма змiнами та доповненнями до них.
Товариство усвiдомлює, що вчинення значного правочину є чинним незалежно вiд збiльшення у майбутньому ринкової вартостi майна Товариства, збiльшення/зменшення вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi, а також можливих коливань курсу гривнi до iноземних валют.












___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.