ПрАТ "БІЛОВОДСЬКИЙ КХП"

Код за ЄДРПОУ: 00955851
Юридична адреса: 36014, Полтавська обл., місто Полтава, ПЛОЩА ПАВЛЕНКІВСЬКА, будинок 24
 
Дата розміщення: 26.04.2018

Особлива інформація на 24.04.2018

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

24.04.2018Припинено повноваженняголова правлiнняПолтавець Володимир Iвановичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення наглядової ради ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БIЛОВОДСЬКИЙ КОМБIНАТ ХЛIБОПРОДУКТIВ» (надалi – емiтент) вiд 24.04.2018 року (протокол №б/н вiд 24.04.2018 року), вiдбулися змiни в складi посадових осiб емiтента, а саме: - припинено повноваження голови правлiння емiтента - Полтавця Володимира Iвановича (згоди на розкриття паспортних даних не надано) в зв’язку з достроковим припиненням повноважень усього складу правлiння емiтента, змiною органiзацiйної структури емiтента та створенням одноосiбного виконавчого органу емiтента. Посадова особа акцiями емiтента не володiє. На зазначенiй посадi перебував з 14.09.2017 року. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Замiсть посадової особи повноваження якої припинено на цю посаду нiкого не обрано.
24.04.2018Припинено повноваженнязаступник голови правлiнняРоменський Сергiй Сергiйовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення наглядової ради ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БIЛОВОДСЬКИЙ КОМБIНАТ ХЛIБОПРОДУКТIВ» (надалi – емiтент) вiд 24.04.2018 року (протокол №б/н вiд 24.04.2018 року), вiдбулися змiни в складi посадових осiб емiтента, а саме: - припинено повноваження заступника голови правлiння емiтента - Роменського Сергiя Сергiйовича (згоди на розкриття паспортних даних не надано) в зв’язку з достроковим припиненням повноважень усього складу правлiння емiтента, змiною органiзацiйної структури емiтента та створенням одноосiбного виконавчого органу емiтента. Посадова особа акцiями емiтента не володiє. На зазначенiй посадi перебував з 10.11.2017 року. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Замiсть посадової особи повноваження якої припинено на цю посаду нiкого не обрано.
24.04.2018Припинено повноваженнячлен правлiнняНазаренко Оксана Вiкторiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення наглядової ради ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БIЛОВОДСЬКИЙ КОМБIНАТ ХЛIБОПРОДУКТIВ» (надалi – емiтент) вiд 24.04.2018 року (протокол №б/н вiд 24.04.2018 року), вiдбулися змiни в складi посадових осiб емiтента, а саме: - припинено повноваження члена правлiння емiтента - Назаренко Оксани Вiкторiвни (згоди на розкриття паспортних даних не надано) в зв’язку з достроковим припиненням повноважень усього складу правлiння емiтента, змiною органiзацiйної структури емiтента та створенням одноосiбного виконавчого органу емiтента. Посадова особа акцiями емiтента не володiє. На зазначенiй посадi перебувала з 10.11.2017 року. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Замiсть посадової особи повноваження якої припинено на цю посаду нiкого не обрано.
24.04.2018ОбранодиректорПолтавець Володимир Iвановичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення наглядової ради ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БIЛОВОДСЬКИЙ КОМБIНАТ ХЛIБОПРОДУКТIВ» (надалi – емiтент) вiд 24.04.2018 року (протокол №б/н вiд 24.04.2018 року), вiдбулися змiни в складi посадових осiб емiтента, а саме: - обрано директора емiтента - Полтавця Володимира Iвановича (згоди на розкриття паспортних даних посадовою особою не надано) в зв'язку з необхiднiстю обрання директора емiтента, з 24.04.2018 року. Посадову особу обрано термiном – до 30.06.2019 року. Посадова особа акцiями емiтента не володiє. Протягом останнiх п’яти рокiв посадова особа займала посади: заступник директора по Семенiвськiй, Хорольськiй та Бiловодськiй дiльницях, ТОВ «Кононiвський елеватор», заступник директора по Глобинськiй та Галещинськiй дiльницях ПрАТ «Полтавське ХПП» (за сумiсництвом), голова правлiння емiтента. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.